torsdag, november 25, 2010

Fritt fram


Igår fick vi ett samtal från Svensk Fastighetsförmedling gällande den preliminära värderingen på den kommande utbyggnaden som samtidigt ger oss en ungefärlig siffra på hur mycket vi har att röra oss med utan att riskera att gå back om vi skulle få för oss att sälja en dag.
Det var mycket positiva nyheter - det vi har tänkt oss ligger under låtsasvärderingen vilket innebär att vi kommer kunna lägga nästintill allt i bottenlån. När vi fick det skriftligt idag upptäckte jag att han dessutom fyllt i den blivande kvadratmetern för lågt, 172 istället för 200 av någon anledning, vilket innebär att det troligtvis kommer öka värderingen ytterligare.
Oooh, det här är farligt för min koncentrationsförmåga. Redan nu börjar jag fantisera hur varje rum ska inredas (äsch vem ljuger jag för, det gjorde jag redan när vi köpte stället för två år sedan) och vilka tapeter som ska sättas upp. Jag har nämligen heeelt fritt fram av min kära make, gosh vad vi passar bra ihop. Jag pekar, han gör, precis som det ska vara!
Min absoluta favoritsite vad gäller just tapeter är Engelska Tapetmagasinet, lyxig och bra kvalité med tusentals härliga motiv att frossa i. Och det är just vad jag gör. Tapeten på bilden tror jag hamnar i Stinas rum, kanske bara två väggar mot släta vita tapeter på de övriga väggarna. Jag tänker att färgklickarna i den kommer tas fint upp av hennes duplolego och färggranna leksaker utan att sticka ut alltför mycket.
Ja ni hör ju, jag är ju störd.

1 kommentar:

Terese sa...

Haha, jag tycker du är synnerligen vettig! :)